Elämäntapamuuttuja


Onko painoindeksi (BMI) karannut yli kolmen- tai jopa yli neljänkympin ja haluat ITSE asiaan muutoksen? Tarvitsetko apua tehokkaan liikunnan aloittamisessa ja elämäntapojen muuttamisessa terveellisempään suuntaan.

PT-pienryhmä

Onko ihmedieetit kokeiltu? Zumbat testattu? Oletko kyllästynyt laiskotteluun?

Tässä meidän ratkaisumme: PT-pienryhmä elämäntapamuuttujille.

Sisältää alku- ja loppumittaukset, viikoittaisen yhteistreenin, harjoitusohjelman,  ravintovalmennusta, stressinhallintakeinoja ja muuta mukavaa.

Lue lisää

 

CrossFit

Crossfit on laaja-alainen voima- ja kunto-ohjelma, joka perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Treenit ovat lyhyitä ja intensiivisiä ja niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, naruhyppelyä, kahvakuulaliikkeitä. Crossfitin erikoisuus on sen monipuolisuus ja erikoistumattomuus.

Lue lisää

PERSONAL TRAINING

Ville Vehviläinen
ville@laatuliikunta.fi
0405718940

Henri Eskelinen

Personal training

Liikuntavalmennus
Liisa Nykänen
info@pieksamaentankostudio.fi
0407239777

Ilmoittaudu kurssille

CrossFit OnRamp-peruskurssi

Voit olla huonokuntoinen, sinulla voi olla merkittävästi ylipainoa tai sinulla on lääkärin tai fysioterapeutin lupa / kehotus aloittaa liikuntaharrastus. Edellisestä liikuntakerrastasi voi olla aikaa jopa vuosia, mutta nivelesi ovat vielä liikuntakunnossa. Kurssilla pääset helposti ja turvallisesti aloittamaan tehokkaan CrossFit -harjoittelun kuntosi kohottamiseksi ja elämäntapa muutoksen aloittamiseksi. Kurssilla harjoitellaan oikeaoppiset tekniikat ja tutustutaan CrossFit harjoittelun filosofiaan. ONRAMP –kurssin käytyäsi voit siirtyä CrossFit Pieksämäen harjoituksiin.

Katso alkavat kurssit

hieronta

Hieronta

Koulutetut hierojat Laatuliikunnan tiloissa Hallipussissa

Lue lisää

fysiocenter_web_660A5421

Fysioterapia

Yhteistyössä FysioCenter Pieksämäki

Lue lisää

untitled-4675

Palautumishuone

Kylmähoito harjoituksesta palautumiseen

Lue lisää