Kuntoutuja


Onko selkä jatkuvasti kipeä? Niska ja hartiat jumissa? Autamme sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti vaivat ja rajoitukset huomioden.

TULE-KUNTOON

Niskakivut ja selkäkivut sekä muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat yleisiä työkyvyttömyyden ja sairauspoissaolojen syitä. TULE-kuntoon-ryhmä on tarkoitettu erityisesti niska-ja selkäongelmien hoitoon. Ryhmästä on erityisesti hyötyä työikäisille henkilöille, jotka kärsivät pitkäaikaisista ja toistuvista niska- ja selkäkivuista.

Ryhmässä harjoitellaan selkärankaa ja lantiota tukevien lihasten sekä olkapää ja hartia-alueen lihasten aktivoitumista ja hallintaa. Harjoittelu etenee kehon osille räätälöidyistä  harjoitteista toiminnallisiin harjoitteisiin.

Ryhmä koostuu 4-6 henkilöstä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa, yhteensä 12 kertaa (3 kk) ja sisältää omatoimisen harjoittelun ohjelmat.

Hinta 150€ / kk

Lisätiedot ryhmat@laatuliikunta.fi

FYSIOTERAPIA

TULE-fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään  ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan. Käytännössä tämä tarkoittaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien, erilaisten kiputilojen ja toimintakyvyn rajoitteiden korjaamista fysioterapeuttisten menetelmien avulla. TULE- fysioterapia perustuu tieteelliseen tietoon tai vahvaan kliiniseen näyttöön.

Pieksämäen Laatuliikunta ja FysioCenter Pieksämäki ovat tehneet tuloksellista yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Asiakkaan suostumuksella FysioCenter Pieksämäen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit ja Pieksämäen Laatuliikunnan ammattilaiset toimivat yhteistyössä asiakkaan parhaaksi.

Katso yhteystiedot 


hieronta

Hieronta

Koulutetut hierojat Laatuliikunnan tiloissa Hallipussissa

lue lisää

fysiocenter_web_660A5401

Fysioterapia

Yhteistyössä FysioCenter Pieksämäki

lue lisää

untitled-4675

Palautumishuone

Kylmähoito harjoituksesta palautumiseen

lue lisää