Kuntoutuja


Onko selkä jatkuvasti kipeä? Niska ja hartiat jumissa? Autamme sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti vaivat ja rajoitukset huomioden.

CrossFit

Crossfit on laaja-alainen voima- ja kunto-ohjelma, joka perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Treenit ovat lyhyitä ja intensiivisiä ja niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, naruhyppelyä, kahvakuulaliikkeitä. Crossfitin erikoisuus on sen monipuolisuus ja erikoistumattomuus.

Lue lisää

FYSIOTERAPIA

TULE-fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään  ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan. Käytännössä tämä tarkoittaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien, erilaisten kiputilojen ja toimintakyvyn rajoitteiden korjaamista fysioterapeuttisten menetelmien avulla. TULE- fysioterapia perustuu tieteelliseen tietoon tai vahvaan kliiniseen näyttöön.

Pieksämäen Laatuliikunta ja FysioCenter Pieksämäki ovat tehneet tuloksellista yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Asiakkaan suostumuksella FysioCenter Pieksämäen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit ja Pieksämäen Laatuliikunnan ammattilaiset toimivat yhteistyössä asiakkaan parhaaksi.

Katso yhteystiedot 


hieronta

Hieronta

Koulutetut hierojat Laatuliikunnan tiloissa Hallipussissa

lue lisää

fysiocenter_web_660A5401

Fysioterapia

Yhteistyössä FysioCenter Pieksämäki

lue lisää

untitled-4675

Game Ready®

Kylmähoito harjoituksesta palautumiseen

lue lisää