Senioriliikkuja


Olet iältäsi +55 -vuotias. Lenkkipolku ja kuntosali ovat tulleet tutuksi, mutta kaipaat ryhmää jossa liikkua tavoitteellisesti, turvallisesti ja tuloksellisesti.

CrossFit

Crossfit on laaja-alainen voima- ja kunto-ohjelma, joka perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Treenit ovat lyhyitä ja intensiivisiä ja niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, naruhyppelyä, kahvakuulaliikkeitä. Crossfitin erikoisuus on sen monipuolisuus ja erikoistumattomuus.

Lue lisää

Tankotanssi

Tankotanssi on ympäri maailmaa tunnettu voimistelulaji, joka kehittää ensisijaisesti voimaa, notkeutta sekä koordinaatiota. Lajin juuret ulottuvat jopa 1920- luvulle, jolloin pääasiassa lajia harjoittivat miehet ja jolloin samankaltaisia temppuja tehtiin mm. sirkusesityksissä telttatolpissa. Vuosien varrella laji on edennyt sirkustaiteesta aina stripteasen sekä burleskin tavaramerkiksi, mutta nykyään sitä pidetään kuitenkin kansainvälisesti erittäin vaativana voimistelulajina.

Lue lisää

 


hieronta

HIERONTA

Koulutetut hierojat Laatuliikunnan tiloissa Hallipussissa

lue lisää

fysiocenter_web_660A5348

FYSIOTERAPIA

Yhteistyössä FysioCenter Pieksämäki

lue lisää

untitled-4677

Game Ready®

Kylmähoito harjoituksesta palautumiseen

Lue lisää