Urheilija


Harrastat kilpaurheilua, yksilö- tai joukkuelajissa. Harjoittelusi on tavoitteellista ja haluat päästä lajissasi uudelle tasolle tai kaipaat uusia harjoitusmenetelmiä lajiharjoittelun tueksi.

CROSSFIT

Crossfit on laaja-alainen voima- ja kunto-ohjelma, joka perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Treenit ovat lyhyitä ja intensiivisiä ja niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, voimisteluliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, naruhyppelyä, kahvakuulaliikkeitä. Crossfitin erikoisuus on sen monipuolisuus ja erikoistumattomuus.

Lue lisää

TANKOTANSSI

Tankotanssi on ympäri maailmaa tunnettu voimistelulaji, joka kehittää ensisijaisesti voimaa, notkeutta sekä koordinaatiota. Lajin juuret ulottuvat jopa 1920- luvulle, jolloin pääasiassa lajia harjoittivat miehet ja jolloin samankaltaisia temppuja tehtiin mm. sirkusesityksissä telttatolpissa. Vuosien varrella laji on edennyt sirkustaiteesta aina stripteasen sekä burleskin tavaramerkiksi, mutta nykyään sitä pidetään kuitenkin kansainvälisesti erittäin vaativana voimistelulajina.

Lue lisää

 


JUOKSUKOULU

Juoksukoulussa saat tiiviin paketin juoksuharrastamisen aloittamiseen, ja vaikka harrastaisit jo juoksua, niin pikakurssi oikeaan treenaamiseen ei ole pahitteeksi.  Juoksukoulu on  lenkkeilijän tuki keskittyä oikeisiin asioihin. Juoksukoulu ei ole tiukkaa valmennusta vaan se on rennon mukava vinkkikimara, joka auttaa sinut alkuun kevään juoksukaudessa. Apuna käytetään mm. videointia havainnollistamaan yksilöllistä juoksutekniikkaa. Lisäksi mukaan saa juoksukoulu materiaalipaketin.

Lisätiedot FysioCenter Pieksämäki

PERSONAL TRAINING

Ville Vehviläinen
ville@laatuliikunta.fi
040 571 8940

Henri Eskelinen
info@hesolutions.fi
040 865 9621
Lue lisää

Liikuntavalmennus
Liisa Nykänen
info@pieksamaentankostudio.fi
040 723 9777

Ilmoittaudu kurssille

ONRAMP

Jos olet harrastanut jo vähän tai jonkin verran liikuntaa ja sinulla on hyvä peruskunto ja terveys. Sinulla voi olla jonkin verran ylipainoa. ONRAMP-peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit -harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. Kurssilla harjoitellaan oikeaoppiset tekniikat ja tutustutaan CrossFit harjoittelun filosofiaan. LITE/ONRAMP –kurssin käytyäsi voit siirtyä CrossFit Pieksämäen harjoituksiin.

Katso alkavat kurssit

DSC_9189

Hieronta

Koulutetut hierojat Laatuliikunnan tiloissa Hallipussissa

lue lisää

fysiocenter_web_660A5421

Fysioterapia

Yhteistyössä FysioCenter Pieksämäki

lue lisää

untitled-4675

Game Ready®

Kylmähoito harjoituksesta palautumiseen

lue lisää